Pěkné dílo
Někdy se člověk sám tak zauzluje vztahy k jiným lidem, které nechce opustit, že když už by chtěl, tak mu to nějak nejde. Ale Ty jsi šikovná, drahá Amiradi!
05.03.2020 22:34:04 | Roser
Krásně napsané. Nádherný rytmus a způsob rýmování. Občas mě to taky přepadne. :-)
03.03.2020 22:31:40 | KeepTheFlameBurning