Zatím co ...
Anotace: Čekání až vyjde ze sprchy ... :)
Zatím co jsi
Ve sprše ..
Voda tvář ti hladí
kapky v proudu proplétají
kůži tvou,
jak malý něžní hadi ...
Dlaní omýváš si tělo
jak kdybych já tam byla..
O záda tvá
v touze chvění
slastně se
ňadry třela ...
Zatím co jsi ve sprše ..
Přečteno 285x
Tipy 5
Poslední tipující: Donne, praetorian, Dobrodějka, Frr, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (4)