Otisky bot
Anotace: ..anotace by velmi vadila...
Rubem odcházejících kroků jsou otisky bot!
Zdalipak se jen na chvíli vzdálily k návratu?
Nebo jen vešly, a pak zatoužily vytoulat se ven?
Nikdo neví, nikdo nepoznává!
Jen v otevřených dveřích
Jen v nezavřených dveřích
STOJÍ POSTAVA.
Komentáře (7)
Komentujících (7)