Zvítězit sám(a) nad sebou
Byla jsem silná
a šťastná
milující svého muže
rodinu a vše…
než mne ta droga dostala na rozcestí
VŠECHNO JSEM ZNIČILA
své pravdy a šťastné bytí
SAMA V SOBĚ
stala jsem se závislou
- děvkou pro všechny
a můj muž mě nenáviděl..
a zároveň miloval.
Silný, čestný chlap,
který by za mě položil život.
Nechal mě jít svou cestou,
abych to v sobě zlomila.
Nebojím se, nebojím se
překonat svou cestu…
Jdu Mohavskou pouští , napříč celými státy
až do Kanady.
Můj cíl je naleznout v sobě pravdu
a vrátit se k Tobě.