Čekání
Půlnoc ještě lásko není,
mám tvou hlavu na rameni.
Čekáme spolu na štěstí,
co zbaví nás křivd a bolesti.
Čekáme v stříbře tvojí záře,
s hlavami schovanými do polštáře.
Teplo tvých dlaní mě hřeje,
spokojenost jak závoj halí nám obličeje.
Sounáležitost krystalizuje na tělech,
a chvěje se v srdcí úderech,
Jak narkoman brčkem ji saji,
ty krystaly fakt sílu mají.
Baví mě s tebou Beruško čekání,
rozjímání o přáních.
Baví mě přiblble se s tebou smát,
tohle mám fakt hodně rád.
Přečteno 294x
Tipy 12
Poslední tipující: Dobrodějka, Kapka, R.K., Donne, praetorian, jenommarie, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)