jen láska přetrvá... jsi vyčerpaná k smrti a práce Tě drtí :-(( a přesto Tvé srdce bije plane jásá... krása!!! krása!!! krása!!! ST :-)))
09.03.2020 10:06:46 | Iva Husárková
Ivuško milá moje....děkuji moc, dávej na sebe pozor!
18.03.2020 22:33:15 | Anděl
ach Janinko... letí můj pozdrav do dáli (za obzor) pro Tebe snad jsi v pořádku? opatruj se objímám Tě :-)))
03.04.2020 05:35:05 | Iva Husárková
Milá Ivuško...jak se to vezme, snažím se. Někdy na mne padá tíha minulosti...tehdy jsem duchem pryč. Musím. Jinak to nejde...a to je můj život. Překonávání prožitého....nikdy nezmizí, jen se musím naučit s tím žít:-) doufám, že tvé miciušky jsou v pořádku a Tys tak milá osůbka, mám Tě moc ráda:-) Děkuji Ti:-)
25.04.2020 17:54:09 | Anděl