JEN PRO TEBE
natrhám ti plody chutné když teprve ještě zrají
z neznámých rajských zahrad
z nichž nikdo ještě nikdy nebyl vyhnán
leda by opustil je sám
pro svou otrocky nevytříbenou chuť
když do nich nezván zbloudil
a zakousl se neurvale do prvního ovoce
co na hlavu mu ztěžka samo spadlo
tyhle plody
to není žrádlo pro návštěvy neurvalé
lačné krmit jen své nízce omezené pudy
tím nejlevnějším z akcí na regálech
bez námahy a za pár drobných
naučím tě
jak každé sousto teprve v tobě může rozvinout své taje
hezky pomalu
když zavřeš oči a ucítíš jak zraje
jak hladí tvoje smysly
třebas i proti srsti dokáže tě vzrušit
teprve pak se budeme mít v hrsti
navzájem
pro další požitky vždy nečekaně nové
natrhám ti plody chutné když teprve ještě zrají
naučím tě vytušit je za každým nenápadným slovem
nastraženým na místech jen pro tebe
a spolu se pak budem jako malé děti vykuleně divit
co jen láska nás dvou vlastně dovede
Praha, 9.3.2020
https://www.youtube.com/watch?v=SwWM3OvHg14
To je tak pěkné, až nemám slov,
snad jen to známé -
když dva se rádi mají
je všude jako v ráji :-)
09.03.2020 20:00:40 | Kapka
Cituplné, krásné a vyzrálé.
Láska, která má cítit vše,
má mít svůj čas a zraje i časem v krásné
a trvalé hodnoty. Krásné Amonasře, krásné. "ST" ;-)*
09.03.2020 18:06:39 | jenommarie
Hezkypěkně, dlouho jsem tu nebyl a hned z první rány famózní čtivo, někdy když to tady čtu říkám si, škoda že nejsem ženská, hned bych se zakous. Ale snad se nějaká najde, která tě potěší...
09.03.2020 17:18:34 | Slav Milo