Kdo večer zahřeje srdce mé studené?
Bude stačit pohlazení povzbuzené?
Jak zažene úzkost a náladu špatnou?
Kdy konečně zažene noční můru matnou?
Se sny bojovat neumí, ale dokáže je měnit.
Náladu smíchem usměje a úzkost chce uvěznit.
Tvář zrudne ti a vykouzlí ti kouzelný úsměv.
Jen někdo ví, že rozpálí tě jeho lásky zpěv.
Tvůj Miláček