Zímák
Anotace: Každý má svoje bubáky . . . .
Nejeprve kávu dám,
a vzpomínku na tebe.
Pochmurnost ranní znám,
složím ji lásko pro tebe.
Ač sám probouzím se,
s úsměvem na tvém polštáři,
tak v duchu potěším se,
a vykouzlím úsměv na tváři.
Plní se mysl obrazem tvým,
v kombinacích variací snů.
Na nic jiného nemyslím,
v tvém stínu úžasu.
Jak mládě pro hračku si chvátám,
pro tvoje první objetí,
oddaný v duchu debatám,
o polibku který přiletí.
Přesto prosím zkus to jinak,
pokus se v spánku přivinout.
Bez tebe trápí mě zimák,
s tebou ho nechám vyhynout.
Přečteno 226x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, Frr, Kapka, jenommarie, Dobrodějka
Komentáře (3)
Komentujících (3)