Probudil jsem se s Afroditou
objímala mě a pevně k sobě tiskla
a dlouhý cop mi omotala okolo krku.
Mocně a tvrdě mě upoutala !!!
Hladil jsem ji po celém těle
tak citlivě a něžně…až byla mokrá
a oddala se lásce a milování.
Bál jsem se…a zároveň uctíval mou bohyni
překrásnou, vášnivou ženu, která mě milovala
a moc si přál, abychom spolu byli navěky.
Křičela a v orgasmických křečích se svíjela.
A já zašeptal : rozumíme si ve všem…
Promluvila:
„Jsem žena. Ty jsi muž a nikdy si nebudeme vždy rozumět“
POTKALI JSME SE PRO ZROZENÍ NOVÉHO ŽIVOTA.
Zůstaň prosím velkým…jaký jsi.
MILUJI TĚ.
To je pravda. Největším nádechem do hlouby je spojení duší a těl. To je pokynem k maximálnímu procítění rozkoše. To ani (jen) samotná vášeň jen tak nenahradí. Ale dítě jen pro zodpovědné - na to jen láska nestačí.
Pěkné prožité milenecké kratochvíle.
11.03.2020 01:04:13 | šerý
Díky moc. Pravda, že potomka mohou splodit, vychovávat zodpovědný a silný lidé.
11.03.2020 16:39:14 | Krahujec
Láska má podstatu bytí, nebytí
i srovnání mužského a ženského ega
v srozumitelné
a milé soužití, kde se navzájem potřebují a sílí.
Komu se daří, vyhrál mnoho. :-) "ST"
10.03.2020 23:58:40 | jenommarie
Děkuji za uchopení. Někdy je to hodně o štěstí.Každý strůjcem své osudovosti.
11.03.2020 16:42:59 | Krahujec