Vztah je i práce a spolupráce, vzájemné nalézání možných cest k pochopení se navzájem.
Tolerantnost, vůle vzájemná.
Krize se dají překonat, když je snaha u obou.
Je to jako teď s tou panikou.
Snadno se udělá rychlý úsudek
a než naděje a cesta.
Ta je vždy, když jí nepřestanou chtít vidět a je tam ještě k sobě ta náklonnost. ;-) "ST" dobře chycené pocity a obavy, je to život a strachy jsou, ale i tím rosteme, těmi životními krachy zvraty.je to vzrůST.
11.03.2020 23:52:53 | jenommarie