Pro Martinu
Anotace: Báseň pro dívku Martinu
Chtěl bych koupit květinu
byl bych nějakou koupil
pro krásnou dívku Martinu
teď jen abych neprohloupil
Jako oříšky jsou očka hnědá
které veverka sní v dutině
škoda, že alespoň jeden nedá
té krásné dívce Martině
Jsi mi vzácnější, než platina
dražší,než všechny kovy
a proto má dívka Martina
patří v srdci jen básníkovi
Přečteno 829x
Tipy 4
Poslední tipující: Amiradi, Schedir, šerý, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)