Obrovská báseň a tým, že Ste ju dokázali napísať Ste dokázali, že máte odvahu za desiatich :) ďakujem Vám za to :)
21.03.2020 23:26:54 | Dávid
Báseň k zamyšlení.Máš možná ,,špatné" období a zaměřila jsi se hodně na výhru nad tím špatným.
Více si věř, měj se ráda a uvidíš, že najednou se Ti bude zdát vše jiné.A ono to potom i jiné bude :-)
19.03.2020 22:47:36 | Jaruška
Strach je někdy mocný a brání krok vpřed.
Člověk o sobě ví mnoho, neboj se otevřít
a brát si, aspoň o krok.
Vše se to bude zdát snažší. Věř si. ;-)
15.03.2020 21:28:17 | jenommarie