Až se pustím horkých ramen
Až popadneš znovu dech
Až ti z tváře shrnu pramen
Až žár sílu pozbude
Pochopím že pravda žití
Je jen jedna jediná
Ta co nahá ze tmy svítí
Na mě tvýma očima
Výstižná :-)) Až otočíš se ke mně bokem...
16.03.2020 10:28:37 | kdotoví
Až rok se sejde zase z rokem
Až otočíš se ke mě bokem
Až prohraju tě se svým sokem
Tak vyřeším vše z okna skokem:))
16.03.2020 16:41:15 | R.K.
N.á.d.h.e.r.a :-D ;-) "ST"
15.03.2020 21:02:04 | jenommarie