Marná touha
Pod dekou přemýšlím,
s tebou jsem v duchu,
sny tempem hlemýždím,
vedou mi ruku.
Klepu se celý
a zima mi není,
mnou projel blesk který,
na chvíli všechno změní.
Touha krk srdce mi svírá,
oči vlhké obrazem marným,
myšlenky . . .tupá jen díra,
omotán provazem zápalným.
Exploze lásky rozum rozmetá,
nechce a nedá se myslet.
Jsi lásko mými sny posetá,
kolem vidím své představy viset.
Přečteno 286x
Tipy 14
Poslední tipující: Kubíno, Frr, Psavec, šerý, Donne, jenommarie, kdotoví
Komentáře (2)
Komentujících (2)