Odezněné souznění
Kapka po mém těle stéká
Je mezi námi napětí
To, které proletí
Našimi nahými těly
A i kdyby venku zvučely sebeintenzivnější střely
Já je neuslyším
Co se děje kolem mne netuším
Když jsem v našem napětí
A nejde jenom o objetí
Stačí mi pouhý tvůj dotyk
Nevím co bude až nebudeš
Sama ležím na posteli
Tak jak spolu jsme ležívali
Tvé polibky mnou zněly
Když jsme se líbávali
Nastala chvíle o kterou nestál nikdo z nás
Kde jsi? Chci každý tvůj kousek zas
Zní bytem můj hlas
A ty jsi pryč
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Dávid, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)