***
Staří?
No tak jsme staří –
jen když se lásce daří…
ač mnohé z ní již mine
a vlas je už bílý
a ty tam zbytky síly
však zůstává jiné:
pohledy, úsměvy,
doteky letmé…
oči a ústa
… a život není pusta.
No jo, mládí fuč tak projev vzájemnosti, alespoň v kvalitních drobničkách.
Rád jsem opět početl.
18.03.2020 18:46:47 | šerý
Je to kousek života pro zralé a zralejší a návod pro mladé a nejmladší. Věřím, že i ti naši mladí porozumí...
18.03.2020 20:47:41 | aravara
Však to JE krásné,
když si lásku,
umí někdo takto zachovat.
To jeden žasne,
léty mít stále,
jeden druhého tak rád. "ST" ;-)
18.03.2020 18:44:22 | jenommarie