Realita (polo)pravd
na rtech
otázka nevyrčená
čeká,až upadne v zapomnění
a bolí...
vzkřísit tak naději,
zaprodat duši za hvězdný prach,
poznat to,
co ve skutečnosti není,
vyměnit snění
za realitu pravd.
Jsem tu dál
s láskou svou čistou,
celou zlou pravdou,
časem zevšednělou
Tobě na tělo vytvořenou,
vždyť víš...
Komentáře (2)
Komentujících (2)