V poli bitev(s)ním

V poli bitev(s)ním

Anotace: Am, Dm, Am, Em, R:Dm, Am, Gm, Fism

 

Do včera hřával jsi mě v chladech,

dnes tu běhám s kudlou v zádech.

Do včera hřával jsi mě v chladech,

do včera říkal jsi mi krásko.

 

Do včera hřával jsi mě v chladech,

dnes tu běhám s kudlou v zádech.

Do včera hřával jsi mě v chladech,

dneska do beder mě bodáš s láskou.

 

Nikdy se neotáčej zády

ani k těm na stejné straně barikády.

Nikdy se neotáčej zády,

nikdy nevíš, komu můžeš věřit.

 

Nikdy se neotáčej zády

ani k těm na stejné straně barikády.

Nikdy se neotáčej zády,

jestli chceš tuhle bitvu přežít.

 

R: Už nabíjím zbraně,

tak pusťte mě na něj.

Ještě dnes chci jeho hlavu

na talíři mít.

Mám broků plný dlaně,

co uvízly mi v ráně,

když ve válečnou zónu

se proměnil náš byt.

 

Zapomeň vše zlé, co bylo,

když ve spánku ti pouštím žilou.

Zapomeň vše zlé, co bylo,

i když bude toho asi ještě dost.

 

Zapomeň vše zlé, co bylo,

když ve spánku ti pouštím žilou.

Zapomeň vše zlé, co bylo,

dneska hlavy stínám pro radost.

 

Už oba víme, jak moc bolí

milování na bitevním poli.

Oba víme, jak moc bolí

čekat v tichu výstřel z děla.

 

Už oba víme, jak moc bolí

milování na bitevním poli.

Oba víme, jak moc bolí

i po zásahu mysl bdělá.

 

 

R: Už nabíjím zbraně,

tak pusťte mě na něj.

Ještě dnes chci jeho hlavu

na talíři mít.

Mám broků plný dlaně,

co uvízly mi v ráně,

když ve válečnou zónu

se proměnil náš byt.

 

 

Autor barasoukup, 19.03.2020
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí