Anotace: Pro srdce a pro hlavu... o lásce. Pro kamaráda, co mu holka zlomila srdce...
Hezké. Jizvy sice dál hyzdí vzhled srdce, které bolí při změnách počasí zhojené otevřené zlomeniny, ale to není důvod nejít dál s radostí ;-)
20.03.2020 09:24:22 | petrzal