Jednou...
Jednou
Možná
V paralelním vesmíru
Až potkám svoji lásku
Tak bude na míru
Budeme se mít krásně
Bude to nádhera
Smát se a skládat básně
U ohně za šera
S kytarou budem zpívat
Povídat příběhy
A na hvězdičky zívat
A mlčet do něhy
Přečteno 383x
Tipy 6
Poslední tipující: Donne, jenommarie, Frr, barasoukup, Kubíno
Komentáře (7)
Komentujících (3)