Miluji Cyrana...
Anotace: další ze zaprášeného sešitu...
Miluji Cyrana
Co mojí duši zpívá
A verše píše mi
A pod okny se skrývá
Nad krásou vyhrává
Zasněná duše čistá
Naděje nalezla
V té mojí zas svůj přístav
Přečteno 263x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, danaska, jenommarie, Donne
Komentáře (4)
Komentujících (3)