Očekávání a zkamání
Anotace: Muselo to tak dopadnout?? Nevím, jen doufám, že takhle nedopadnu :o)
Očekávám....
co? Nevím, co mi můžeš slíbit,
zatím ti jen z dálky mávám,
nedoufám, že mohla bych se líbit.
Přicházíš blíž a usmíváš se,
i ve mně je dobrá nálada,
obejmeš mě a neděláš se,
náš vztah je zatím paráda...
Říkáš mi: "Můj malý poklade",
to místo mého jména,
i zlato ale za čas zajde,
stane se z něj levná měna.
Všechno jednou končí,
muselo to tak dopadnout,
myšlenka na tvůj pohled očí,
nedá se však zavrhnout...
Komentáře (4)
Komentujících (4)