Po tmě
Ve tmě a potichu,
cestu si hledám.
Mysl má bez hříchu,
pokoje nemá,
Touha zlatem září,
z cesty nelze sejít.
Kapky světla na mé tváři,
nemohou tě nemít.
Navigace moje v srdci,
cestu hledá pro tělo.
Neoslepne dekou noci,
minout cíl by mrzelo.
Nepsat příběh, jen tě najít,
ohřát se tvou vůní.
Pod tvou deku moci zajít,
napít se v tvé tůni.
Jenom chvíle aspoň malá,
jak když tiskneš plyšáka.
Celá bytost kouzlem sálá,
radost v srdce přiláká.
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: Anděl, Martinecka23, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)