I přes nápadníků zájem,
cítím se osaměle.
Tělo si chtějí vzít bez prodlení,
ale duše chtěná není.
Ta jako vetřelec shora se dívá,
na milenecký akt,
a tajně snívá.
Proč není tu někdo,
kdo stejně to vnímá?
Hlavní je celek a k sobě tak přistupovat,
kašlat jen na libí akt...takto to může brát,
jen ten, kdo není v sobě ucelen a posílá kolem sebe, výzvy jen pro ty..lovce těl. ;-) ať se mladí vydovádí, ale láska jak je vidno..chybí.
28.03.2020 12:09:31 | jenommarie
Mlaďoch je jak trn na bodláku.
Bodne. A zítra? Netuší.
Zkus najít něco v důchoďáku,
nám už jde jenom o duši.
28.03.2020 08:00:00 | praetorian