Anotace: G, Em, C, D
Co sis myslel tehdy po setmění,
když vedle mě sis lehal?
Když slastný pocit v tobě pěnil
i alkoholu něha.
Co sis myslel tehdy po setmění,
když zlehka hladil jsi mě tmou?
Co sis myslel, že se změní?
Že snad i po svítání budu tvou?
Co sis myslel tam v prostřed temna,
když strhals ze mě poslední nit?
A jak se zlatem jsi se mnou jednal,
však ni lacný kov já pro tě nechci být.
Co sis myslel tam v prostřed noci,
když tvé rty pluly mi po ňadrech?
Na cos myslel, než jsi procit,
než můj úprk vzal ti dech?