Obraz zázraku
Pohár už je nalitý,
plný tvého úsměvu,
srdce ve snu ukrytý,
z tvojí krásy v oděvu.
Dvě slova v něm rozpuštěná,
cítím lásko že moc chci tě.
Svlažit rty a přijde změna,
chycen rád jsem do té sítě.
Nad Davlí to kreslí měsíc,
do hvězd v nebi vsazených.
Znamením co na něm letíš,
ze snů dříve vzdálených.
Na obzoru splynem spolu,
paprsek horizontem se rozletí.
Dva andělé na vrcholu,
ten zázrak mají v paměti.
Přečteno 222x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Dobrodějka, praetorian, Martinecka23, jenommarie, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)