Já se lásky bojím,
ale probudila jsi mé city
a jediné o co teď stojím
jsi má paní jenom ty
Když do postele ulehám,
těším se slastnému spaní.
Neusínám totiž sám,
neboť sním o tobě má milá paní..
Jsi mou vzácnou květinou .
Jsi růží ve zlaté váze.
Ostatní ať prominou
jen. do tebe jsem blázen,
Vždyť nyní se rozhořelo,
co již už dávno studí
Příjemně mě rozbolelo
to co skrývám v hrudi .