Drakónovy zákony
Vím že mě chceš potrestat
ale není to trochu drakonické?
zkoušet moje mravy lidské
moje srdce je odevzdáno jen Tobě
s Tebou nedaruji ani kousek sobě
či zlobě
ovšem Tvá nedůvěra kypří
vždy jsem naivně doufala že jsme dost chytří
a tohle nás nepotká
nevím jestli se smát nebo brečet
jestli to řešit ráno nebo večer
jsem zklamaná
proč nehovoříš k mým panenkám
nestojím Ti ani za to?
tak si nech to tvoje zlato
Přečteno 443x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)