Vecnost to asi je
Co jsem ti verse psal
Ze stare Nokie
Takova nase hra
Milostnou lyriku
Na ctyri kousicky
Pro skvele publikum
Nejlepsi basnicky
Dvacet let bezmala
Ty casy uz jsou pryc
Ted pisu jenom kyc
Presto jsi zustala!
Ty pro me jsi cena
Jiriho Ortena
...proto píši jen takové básně...krátké stručné výstižné...to je pravý umění...;-)
09.04.2020 15:44:39 | Marten