Anotace: druhý díl primitivních veršovánek... .. pomalu opouštíme ZŠ.. :-))
Ahoj Mám vážně ráda tvoje básničky.
Obdivuju tu odlehčenost.
P.s. Psychopatka ti vyká? to je hezké, budu se muset kouknout kolik jí je, abych zjistila, jestli bych neměla taky:)
ale má pravdu, nejsou primitivní ačkoliv dokonale chápu tvou potřebu pojistit se proti případným kritikám.
Možná to budu taky dělat.
No páni to jsem se rozepsala.
To bych asi neměla, ale ty pokračuj:)
09.03.2007 17:20:00 | Fosca
Těším se na další báseň "Další čtyři - pokračování". Myslím tak za 5 let. Tak to chodí...
06.03.2007 19:48:00 | Gregy
Hm... možná bych taky měla udělat nějakou soupisku... jenom by asi nebyla takhle hravá a něžná.... to bude věkem :o)
06.03.2007 17:25:00 | prostějanek
Primitivní? Nepodceňujete se trochu? V jednoduchosti je genialita :-)... Mě se to líbí.
06.03.2007 16:15:00 | lidus
Ach..krásná. Nevím jak to děláte, že vám to tak jde (myslím všeobecně lidem na literu) Já se v básních jen tak plácám =) Každopádně chci znát další jména =)
06.03.2007 14:54:00 | Gabika