.
.
.
u pasu v měšci
borůvka
podlehla jsem ti
za slůvka
hluboký tóny
pokoj u tmáře
nesmím ti psát v noci
aby na to nepřišla
chtěla bych světlo
do sebe nalít
.
krajino obkroužená
okem ptáka plameňáka
neshoříš-li steskem
zajdeš na mé tmy
20.04.2020 09:17:21 | vojtěška
Chtěla bych Ti říci
že jsi vločka smíchu
co utkvěla mi v hrdle
jsi kapka medu
co právě stéká do mojí duše
jsi radost
kterou zakouším
právě teď...
*ST*
10.04.2020 10:35:11 | Anděl
Tajemná slůvka a k tomu borůvka, i ve dne bych mu napsala, vždyť SLOVA lásky ... i světla si zaslouží "ST".;-)
10.04.2020 01:12:50 | jenommarie