Anotace: Láhev červeného. Génius Mozart ve sluchátkách a staré rány zase otevřené.
Sbírka: Básně Nebásně
Srd(ce)čekárna
Jsem lékař s dveřmi dokořán,
co čeká na vyléčení.
Mám plnou čekárnu,
v které nikdo není.
Sestřička marně volá:
další, prosím.
Leč v mé ordinaci stále
sedí, kdosi.
Kdosi hodně nemocný, hmmm...jenže když se zavolá, najednou se vypaří. ;-)
14.04.2020 11:37:44 | jenommarie