V jarním tom vánku svěžím,
chci tě zas k nebi pozvednout,
že v TEBE v naší lásku věřím ,
před TEBOU s úctou má paní pokleknout ...
V té jarní harmonii ,
svou náruč ti rozevřít hřejivou
a slyšet jak ve zvoničkách naše dvě srdce bijí ,
že láskou jsem Tvojí a ty láskou mou...
V té jarní chvíli ,
do něhy své tě jak do deky zabalit
a úsměv tvůj milý
už nemusel nikdy opustit...
V tom jarním vánku
v dlaních svítání ti přináším
a s tebou svůj den začínám.
Z té jarní harmonie
našich srdcí, pro sebe bijících,
milostnou symfonii tvořit mám.
V té jarní chvíli
obalená něhou tvé naruče
všechnu tvou lásku přijímám.
V tom jarním stmívání
šeptám ti svá něžná vyznání
a s vášní tebe uctívám... :-)
17.04.2020 16:59:27 | Lili Starr