Kým on zbabelo tají pod rúškou obavu,
Ona hľadá blednúce kontúry, čo dávali ich svetu tvar,
Realita ich zamkla s prázdnotou do bytu,
Obludné ticho pripomína kar,
Napriek blízkosti tiel, srdcia sú ďaleko,
A chlad šírí sa rýchlejšie než vírus, čo slobodu vzal.
Těžká doba, ale pokud to zvládne láska, byla a je pevná. Jen je to smutné, znám;-)
17.04.2020 23:20:25 | jenommarie