Sen
Anotace: Krátká básnička o splněném snu...
Sen
Stavem bez tíže ke štěstí jít,
životem putovat, jen s tebou být.
Vznášet se v povětří, obejmout svět,
políbit víčka tvá něžně, jen hned.
Polibek na ústa hebká ti dát,
bez ostichu zase říct ti - miluji tě,
jak máš ty mě rád...
Komentáře (0)