Srdce na dlani
Anotace: Jen tak na okraj...
Srdce na dlani
Slyším z dálky rytmus tvého dechu,
chci se ti přiblížit.
Ve snech vrátit se do noci plné vzdechů
a neumět ublížit.
Chtěla bych vnímat vůni tvého těla,
v tvých dlaních se rozpouštět,
abych hýčkat tě ještě dlouho směla
a ty zkoušel jsi mi odpouštět...
Komentáře (0)