S láskou
Anotace: o lásce... sice jsem to psala, když mi bylo o několik let méně, ale stejně se mi líbí...
S láskou
S láskou,jak to bývá
Často v noci si snívá.
S láskou se všichni svádí
Jako obvykle se mají rádi
Láska je pocit
Mít druhého v noci
U sebe ho mít
Aby mne mohl zachránit
Před silami zlými
Nocnými mlýny
Se bát nebudu.
Komentáře (4)
Komentujících (3)