Když pomyslím na Tebe
mé srdce láskou vzplane.
Když spatřím Tě s jiným
mé srdce žalem tone.
Když dívám se Ti do očí
vidím jiskru jasnou
Když spatřím Tvůj obličej
vidím hvězdu krásnou.
Když mluviti chci s Tebou
má slova v ústech uváznou
Když stojím vedle Tebe
mé nohy na místě zamrznou.
Má mysl začne panikařit
Hloupé slova začnu tvořit
Pak nejradši utekl bych
Však nemůžu to udělat
neb nohy už zamrzly mi.
Každé nebezpečí pro tebe bych riskoval
a následků činu toho nikdy nelitoval.
Však teď ani nevíš, že tě mám rád
a já si o tobě mohu nechat jen zdát.
Už celé roky v srdci Tě nosím
každý den já na Tebe myslím
Jako Tebe jsem žádnou nemiloval
pro žádnou takto neveršoval.
Tebe navždy v srdci budu míti,
pro Tebe budu se s radostí bíti.
Má náruč nikdy nestiskne Tebe
hebkost tvé tváře nepoznám
I když já nebudu míti Tebe
navěky zůstanu sám.