O Tobě snít
Nemůžu mluvit
a nemůžu spát.
Nemůžu lásku k Tobě
najevo dát .
Vidím Tě mluvit
vidím Tě smát
chtěla bych vedle Tebe ležet
vidět Tě usínat .
Proč mám ten pocit
že dlouho Tě znám .
Vzpomínky z minulých životů
furt před očima mám.
V každém z těch životu
byl si tam semnou
všechno jsme dávali
spolu a ve dvou.
Tenhle ten život nevyšel nám
žijeme ,,daleko,, a každej sám.
Chtěla bych usnout
a prožít si sen
ve kterým bez Tebe
nebudu jediný den.
Spala bych pořád
znova a zas
čekala na Tebe ve snu
čekala až přijde ten čas .
Čas na šanci
další život s Tebou mít
s Tebou se znovu narodit.
Teď už musím jít
o Tobě aspoň snít .
O Tobě snít .
Přečteno 455x
Tipy 5
Poslední tipující: Tomcat, OŠ96, o3_gambit, jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)