Cena lásky
Cenu zaslouží si každý světa příbuzný,
jen dokud žene se chtíč přípustný.
Pouze jeden živel nelze poznat penězi,
láska svírá naše srdce, než papír, pevněji.
Potkáš i lásky s cenou bujení,
toť je jen lásky kostým půjčený.
City hřejivé porazí každé chladno,
převlek svléká se vždy velmi snadno.
Nekupujte si ji!
Zaslužte si ji!