Koupel s Pampeliškou
Měla takou přezdívku
již odpradávna, kdy bosýma nohama
chodila po loukách nahá
-odpoutaná, svobodná a vášnivá.
Měla ráda byliny a květiny
panenskou přírodu, hory
a východy slunce, západy.
Přirozená žena a tak krásná.
Pozvala mě k sobě domů
a naplnila celou vanu
až po okraj touhy – lásky.
Byli jsme sami a odhodláni
spojit se vzájemně dušemi
-citem a energií sympatií spojeni
- do očí si čistě a pravdivě navzájem hleděli
a přáli býti spolu navěky.
Zamilovaní…a omámení.