Vidět tak kolem svět
neviditelný napohled
tu zář co kolem nás
dává nám světla jas
Zavírám oči, naciťuji
ty nitky, co nás propojují
dávají navždy spojení
v mateřském lásky objetí
Jak chápat může neznalý
jak blízký, i když vzdálený
je ten náš propojený svět
neviditelný napohled
Krásně jsi to napsala Vlnko. Souzním s Tebou.
..ST..
21.05.2020 21:24:00 | Jaruška
vlnko, ST...je to...ach, někdy slova prostě nestačí ;-) Je mi krásně v krajině srdeční ♥ děkuji!
27.04.2020 17:26:16 | Majda
Děkuji ti moc za milý komentář a jsem moc ráda, že jsem udělala pěkně v krajině tvojí srdeční:-)
28.04.2020 09:21:43 | vlnka
Ale kdo je vnímavý
a na chvíli se zastaví,
i neviditelné pocítí. "ST" moc hezká vlnko ;-)
27.04.2020 15:06:03 | jenommarie