Anotace: ...M
Tak jsem to rozsekla, přiznala barvu,
Teď bych se chtěla proměnit v larvu.
.
Brutální upřímnost ne vždy se vyplácí,
Ze strany zraněné, city se vytrácí.
Snad mi to promine, pořád v to doufám,
Není však naivní a tak si zoufám...
Proměna od larvy v motýla, ten rozsek asi nutný. :-)
28.04.2020 07:20:16 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?