Nemůžu spát
nemůžu spát
nemůžu tě přestát znát
ticho křičí že kdybys
a) přišel
b) zmizel
c) nebral mě tenkrát na kafe
tři hodiny už bych spala
sladkým spánkem holky která
je víc jako Noora než jak Eva
Není to ale jen tím kafem
taky těma třema co jsem
dneska měla na třech různých místech
sama
němá
2:23
Vůbec není špatná...naopak, má křídla noci a křičí jak raněnej pták...:-)
29.04.2020 09:39:33 | básněnka