Probouzení
Anotace: Každé ráno ji píši básničku, vzdor únavě a nejistotě nového dne.
Vycházím se sluncem,
na nebe někam nad obzor.
Pojď lásko ke mě sem,
dívej na dne a noci spor.
Posilněn od tebe polibkem,
sílu mám přejít tu hranici.
Znamením dneška na obloze jsem,
odrazem tvým tak zářícím.
Nový den z poupat vylézá,
nocí nakrmen a láskou probuzen.
Omamná citů to syntéza,
tak rád jsem láskou obluzen.
Přečteno 245x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, jenommarie, Martinecka23, Majda
Komentáře (4)
Komentujících (4)