Já a můj vzácný přítel
Anotace: Česko-anglické osobní vyrovnání se s jednou bolestivou zkušeností, jakou může být jen destruktivní vztah...
V oblacích je pravda, a pravdou jsi ty, můj příteli
Potkali jsme se na cestě, ale dlouho spolu nepobyli
Vytáhl jsi mě z pekla strachu, abys mě vzápětí poslal do dalšího
Memories of you were always haunting me
As I recognised the bitter end is lingering in the air
The end of our war cause we weren’t allowed to win
A také že jsme nevyhráli
Lidé se mě ptali a chtěli, abych zhmotnila do prosté odpovědi něco tak neuchopitelného
Co se rozprostíralo mezi našimi srdci
Fools. No one knew and no one understood.
Too late I realized there’s nothing I could do
To save our delicate soul-friendship
A tak jsem tě opustila dřív, než jsi mohl opustit ty mě
A pohřbila jsem se do černé propasti své dutě prázdné duše
Kde jedinou složkou života je černá krev vytékající z podebraných ran
Yes, the blood, my beloved mate
You were afraid that my liking is too much for a normal person
I never was normal
Nikdy jsi nepochopil, co jsem od tebe chtěla
Stavěl jsi na odiv svůj altruismus a chuť sdílet
A tvá sobeckost tě přitom pohlcovala
So you did hurt me as much as you could
To save yourself from getting too close to somebody like me
A poor little child, that’s what you thought
A víš co? Nechce se mi odpustit ti ten podvod
Kdy jsi využil situace a postavil se do role trpitele
A mé vnímání reality se změnilo v blud... tvůj blud
Now you can prison me no more
I’ll be here, without your shackles restraining me from breathing
And your pain can die in my misery
Měl jsi mi ukázat cestu
A to jsi splnil
Můžeš odejít
Dávám ti sbohem
Komentáře (5)
Komentujících (5)