Žádná žena šťastna není,
neboť láska - marné snění -
nejen na prvního máje
moc krutě si s námi hraje.
Přesto jednou přijde doba,
kdy rozplyne se všechna zloba,
a tak, milá Amiradi,
uposlechni moje rady.
Nepodléhej, prosím, strachu,
vždycky zvedni srdce z prachu,
aby mohlo milovati,
druhému se opět dáti.
Vím, že přijde, jsem si jistá,
ač neznám času ani místa,
přijde a bude Tě mít rád
a z duše vyžene Ti chlad.
03.05.2020 09:14:32 | Titanie
Děkuji za krásný (a pravdivý) komentář, drahá Titanie :)
Láska je jako kočka. Pohrává si se svou kořistí...
03.05.2020 12:24:15 | Amiradi
Dívku v noci plačící jednou najde nějaký geolog, pro kterého bude mít ten šutr větší cenu než zlato, možná to bude dřív než na příští první máj.
01.05.2020 23:00:01 | Tomcat
Dívka je smutná, však nebude vždy
a najde se mladík, co jí ocení.
Jistě že není nějaké bezcenné kamení,
ta duše září
a i v dešti se třpytí její úsměv i oči,
toho si musí brzy všimnout,
ten, který je TU jenom pro ní. ;-) "ST"
01.05.2020 22:24:31 | jenommarie