Andělé už se neloučí
Anotace: pro člověka,který mi sešel z očí, z mysli,jen ne ze srdce...
Lásko?!
Volej,dokud sen neskončí
Všiml sis?
Andělé už se neloučí...
Zůstávaj tu se mnou.
Cizí malou holkou.
životem zhroucenou
touhou zatracenou.
Stále to bolí.
Pojd´...
přestanem si hrát.
Každá hra končí,
takhle zvlášt´,
je už dlouho dohraná.
Pověz...je i prohraná?
Zametem si před prahem,
pozor,leží tam mý sny.
Touhy v prachu
ztracený.
Sbohem...
dám stokrát obnovený naději,
myšlence,která nejdřív nebolí,
ale pak zapadne
v šedý pravdě našich dnů.
Vyznání
v sobě nesu dál,
čekám,zda poznám,
že bys o něj stál.
Podívej,
to vyznání jsem já.
Poslouchej,
dávám ti to znát.
Už chápeš,
proč nemůžu to vzdát?
Láska,
tak se tomu říká,
nebudu ti lhát...
Komentáře (2)
Komentujících (2)