na řekách
ani na nábřežích
Na běžcích
co teď po nich běží
Kolik má
Praha asi věží
Na vločkách
když tam venku sněží
Na pravdě
nebo vině? Stěží!
Na ničem
už tak nezáleží
V náručí
když mi nahá ležíš
Taky moc líbí :-) ST
07.05.2020 19:58:10 | BukBird
Tak to je moc krásná báseň ;-) "ST"
03.05.2020 09:26:38 | jenommarie
Díky moc:)
03.05.2020 14:19:19 | R.K.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?